GOT-Tienen

Groeien door ontmoeten in Tienen

Wie zijn wij en wat doen wij?


Vandaag dit bericht ontvangen

Van: Dominique Vandelannoote
Verzonden: zondag 9 juli 2017 16:05
Aan: theo herbots
Onderwerp: Re: Website

 

Dag Theo,

we zijn er momenteel niet aan toe met kriNoWa om van wal te steken met bloggen.

We houden het dus op hetgeen we reeds gezegd hebben, nl.  geen domeinnaam meer te reserveren voor GOT.  We wensen je heel veel succes toe met je andere plannen.

Groetjes,

Dominique
Spijtig Ik vond dit een zeer goed initiatief, maar omwille van het enorme werk dat ik in deze site gestoken heb (instellingen enz.) wil ik er toch nog iets positiefs mee aanvangen en ga er dan een andere vorm van “ONTMOETEN” van maken een ontmoetingsplaats voor alle Tienenaars.
Voor diegenen die meer willen weten over Tienen, die kunnen dit altijd via mijn vaste handtekening hier beneden zoals ik die ook vanaf nu op mijn mail-berichten aanbreng
Maar eerst deze video

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 reacties op ā€˜Wie zijn wij en wat doen wij?ā€™

  1. De eerste zondagavond-bijeenkomst in O.L.V. Ten Poel was een schot in de roos.
    Hetgeen pastoor Nikita daar in zijn preek zegde dat er veel meer gelijkenissen zijn tussen de verschillende gemeenschappen dan verschillen en dat wij moeten samenwerken aan die overeenkomsten in plaats van mekaar te bestrijden in verband met de kleine verschillen, daar sta ik voor 200 procent achter. Diegenen die er zondagavond niet bij waren net omwille van die kleine verschillen, hebben (volgens mij) ongelijk.

    Wat ik ook mooi vond, waren de liederen. De typisch katholieke liederen met zijn eigen stijl, aangevuld met de liederen van Krinowa en Tek met ook hun eigen stijl, maar ook de liederen van Shaloom met zijn eigen exotisch tintje. Kortom een multiculturele ā€œsamenlevingā€

    EĆ©n voor allen
    Allen voor EĆ©n

    Wie dat die EĆ©n is weet elke Christegelovige

    Doe zo verder

    Theo

    Like

  2. Het was een mooie en bemoedigende viering met lezingen en gezang. Het voelde als thuiskomen met onze broeders en zusters in Jezus. Laat ons verdergaan op deze weg. Er is meer dat ons bindt, dan ons scheidt. Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poel moet een thuis worden voor allen die zich kinderen van God noemen. Laat de moeder van Jezus ons in haar huis van gebed ontvangen, ons de kans geven mekaar in Jezus te ontmoeten.
    Dirk Wijnants

    Geliked door 1 persoon

  3. We hebben allen hetzelfde geloof ,Jezus Christus,Zoon van de Allerhoogste God ,of je nu Katholiek of evangelische bent ,allen samen Ć©Ć©n zijn in God ,elkaar helpen in liefde wie doet mee ??wie durft het aan ??

    Like

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier een reactie zou willen plaatsen, "DANK U WEL"